Pataky Attilával is találkozni lehet rövidesen a miskolci Géniusz Könyváruházban

Megosztás

Az EDDA frontembere Bárdos István frissen megjelent Miskolci rocklegendák című könyvének dedikálásán lesz sztárvendég.

A karácsonyi készülődés jegyében a Géniusz Könyváruház a korábbi évekhez hasonlóan idén is számos szerzőt és művészt invitált meg miskolci üzletébe, hogy az olvasók személyesen is találkozhassanak kedvenceikkel és még jobban megismerhessék a feltörekvő, régióbeli írókat. A múlt héten például hazánk egyik legsikeresebb írója, Leslie L. Lawrence járt a borsodi megyeszékhelyen a friss kötete dedikálása okán.

Most Bárdos István, miskolci turisztikai szakember és zenész következik a sorban, aki frissen megjelent Miskolci rocklegendák című könyvét fogja dedikálni, méghozzá december 4-én (hétfőn), 16:00-tól a miskolci Géniusz Könyváruházban (Miskolc, Széchenyi u. 107.).

A szerző, Bárdos István neve bizonyosan ismerősen cseng minden régióbeli zeneszerető számára, hiszen a legendás Reflex zenekar alapítója és énekese. Legújabb könyve segítségével a fiatalabb generáció számára is nyilvánvalóvá válhat, hogy milyen egyedülálló zenei élet volt már régen is Miskolcon, a kicsit idősebbek számára pedig számtalan ismerős arc és név elevenedhet meg a könyv lapjairól.

Ráadásul egyikük (aki talán mindannyiuk közül a legismertebb és legnagyobb hatással bírt a magyar könnyűzenei életre) kilép a lapok közül és személyesen is részt vesz a könyv dedikálásán: az esemény sztárvendége ugyanis nem más lesz, mint PATAKY ATTILA ,az EDDA-Művek énekes és frontembere!

További részletek a rendezvény Facebook-eseményében, ide kattintva.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek